Jobba hos oss

 

Det finns flera bra anledningar att arbeta hos oss.

En är att växter och grönt är bland det roligaste som finns att jobba med.

En annan är att möjligheten att utvecklas här är stor.

En tredje är att alla vi på Växtkraft har ett viktigt uppdrag.

Vi gör världen grönare!


 

 

Vi söker personal till årets projekt och vill omgående rekrytera - Just nu söker vi arbetsledare och trädgårdsanläggare.

Vi utför allt från skötsel av villaträdgårdar till anläggning och skötsel av park-, gatu- och bostadsmiljö. Främst med fokus på den gröna biten av anläggningen.

Arbetsledare Vi söker dig som har erfarenhet av att driva och utföra projekt, från villaträdgården till större projekt som nyanläggning av parker och bostadsområden. Du ska ha sunt förnuft.  Vara noggrann, strukturerad, flexibel och ha lätt för att samarbeta. Du är van vid högt tempo och en god problemlösare.

Krav: Goda kunskaper i att läsa ritningar och handlingar Goda erfarenheter av höjdsättning och utsättning. Goda erfarenheter av plattläggning och anläggning av hårdgjorda ytor i mindre skala. Relevant flerårig yrkeserfarenhet, inom anläggning och skötsel av utemiljö. God erfarenhet av att leda, planera och fördela arbete God växtkännedom God datorvana, för projektredovisning samt kundkontakter Körkort, minst B behörighet. BE behörighet är meriterande.

Meriterande kvalifikationer: Säkerhet/arbete på väg Motorsågskörkort Maskinförarbevis, för lastmaskin grävmaskin eller dylikt

Trädgårdsanläggare Vi söker trädgårdsanläggare med tidigare yrkeserfarenhet, god sammarbetsförmåga och driv. Du har sunt förnuft och arbetar bra självständigt såväl som i grupp.

Krav: Relevant flerårig yrkeserfarenhet, inom anläggning och skötsel av utemiljö. God växtkännedom Erfarenhet av plattläggning Körkort, minst B behörighet. BE behörighet är meriterande.

Meriterande kvalifikationer: Säkerhet/arbete på väg Motorsågskörkort Maskinförarbevis, för lastmaskin grävmaskin eller dylikt.

Tillträde: omgående Omfattning: heltid, säsongsanställning

Skicka din ansökan till: info@vaxtkraft.se