En totalentreprenör med bred repertoar

Växtkraft Entreprenad har sedan slutet av 90-talet utvecklats och vuxit så pass att den idag med fog kan konstateras tillhöra bland de tre största företagen i branschen i södra Sverige. Vi har kapaciteten att ta oss ann projekt av alla storlekar och har bland annat utfört arbeten på Hyllie Arena, Cementparken samt längs Neptunigatan och Nobelvägen i Malmö. Utöver nyanläggningar ingår även skötsel och underhållsuppdrag i vår repertoar. När det finns behov tar vi exempel till och med hand om snöröjningen i och runtomkring Skåne Tranås.

Skulle det vara så att vi inte sitter på just den kompetens du efterfrågar har vi till sist ett brett kontaktnät tillsammans med andra entreprenörer som gör att vi kan hjälpa till med att lösa dina önskemål ändå.

Verksamma i hela Skåne

Arbetsområdet sträcker sig idag över hela Skåne då vi har en kapacitet på trettio anläggare och en fullt utrustad och modern maskinpark innehållandes lastbilar, grävmaskiner, traktorer, gräsklippare i flera storlekar samt mindre skåpbilar och pickuper. Genom vår breda repertoar är vi kapabla att ta oss an uppdrag oavsett vem du som uppdragsgivare är. Det spelar ingen roll om du är privatperson, bostadsrättsförening, byggföretag eller kommun. Här finns en lång tradition, hög kompetens och gedigen erfarenhet inom alla områden.

Besiktning av grön utemiljö

Vi innehar samtliga godkända tentamen för besiktning av grön utemiljö.

Entreprenadbesiktning (inkl juridik). Växt och mark. Natursten och markbetong.

Vill du läsa mer om kriterierna gå in på www.besiktningutemiljo.se 

Kontakta oss gärna för mer information: entreprenad@vaxtkraft.se

Växtkraft i Skåne Tranås AB
Tranesvägen 31
273 92 Tomelilla

Kontakt Entreprenad
0417-20060
entreprenad@vaxtkraft.se

Kontakt Butik
0417-20160

butiken@vaxtkraft.se

Öppettider Butik

Måndag Stängt

Tis-Fre 10-17

Lördag 11-15

Söndag Stängt