Trädgårdsdesign efter dina behov

I anslutning till våra båda verksamhetsområden erbjuder vi även skräddarsydd trädgårdsdesign.

Vi anpassar oss alltid efter er budget och behov och tillhandahåller allt från kortare konsultationer till kompletta skalenliga trädgårdsritningar inklusive växt- och materialförteckning. Material som ni sedan omedelbart kan ta med er till plantskolan eller entreprenadverksamheten för att påbörja förverkligandet av er drömträdgård.

Utgångspunkten för all vår konsultation utmynnar i tre alternativ som ni väljer på innan vi går vidare. Dessa finns presenterade längre ner på sidan.

Louise Rosendahl

Louise är utbildad trädgårdsingenjör vid SLU, Sveriges lantbruksuniversitet, utbildning: trädgårdsingenjör inriktning design.

Hvilan utbildning, hantverksprogrammet inriktning Hem- & trädgårdsdesign.

– Under min utbildning på Hvilan fick jag ett diplom för bästa förslag till en visningsträdgård som idag finns anlagd på skolan Hvilan Utbildning i Åkarp.

– Under min praktik hos Trädgårdsfixarna på Österlen fick jag möjligheten att på egen hand planera och anlägga rabatter till en privatperson vilket slutfördes sommaren 2015 med lyckat resultat.

– Jag har deltagit på Trädgårdsmässan i Malmö i fyra år i rad, de senaste två åren som trädgårdsrådgivare åt SLU:s monter.

  • Under min utbildning på Sveriges Lantbruksuniversitet vann jag sponsring till att anlägga och ställa ut min egendesignade idéträdgård på Sofieros trädgårdsfest år 2016.
  • Sedan 2015 har jag frilansat som trädgårdsdesigner och hjälpt många privatpersoner runtom i södra Skåne med att förverkliga sina trädgårdsdrömmar.

Alternativ 1:

Konsultation

Kostnadsfritt hembesök på mellan två till tre timmar med genomgång av trädgård där vi ser över förutsättningarna och önskemål tillsammans. Baserat på denna information får ni sedan tips och råd om, samt skisser på, hur ni kan förbättra och sköta er trädgård.

Alternativ 2:

En överblickande ritning

Kostnadsfritt hembesök på mellan två till tre timmar med genomgång av trädgård där vi ser över förutsättningarna och önskemål tillsammans.

Därefter sammanställer vi och utvärderar informationen på kontoret för att återkomma med förslag på formgivning med tillhörande växtlista.

Detta alternativ är bra för er som främst vill inspireras och få en bättre överblick över er trädgårds möjligheter.

Alternativ 3:

Komplett trädgårdsritning

Kostnadsfritt hembesök på mellan två till tre timmar med genomgång av trädgård där vi ser över förutsättningarna och önskemål tillsammans. Därefter sammanställer vi och utvärderar informationen på kontoret för att återkomma med en skalenlig trädgårdsritning med ny formgivning och växter efter era förutsättningar, önskemål och behov.

I ritningarna ingår även en planteringsplan, en beskrivande text, materiallista samt komplett växtförteckning.

Vill ni veta mer om vår konsultationsservice och hur vi kan hjälpa dig – tveka inte att ta kontakt med oss!

Ladda ner checklista inför konsultation

Checklistan är ifyllnadsbar och du som kund kan i lugn och ro fylla i blanketten för att sedan skicka den till Louise inför ert möte.

TIDIGARE PROJEKT

Växtkraft i Skåne Tranås AB
Tranesvägen 31
273 92 Tomelilla

Kontakt Butik
0417- 20160

butiken@vaxtkraft.se

Kontakt Entreprenad
0417- 20060

entreprenad@vaxtkraft.se

Öppet
Mån- Fre 10-18
Lör-Sön   10-15